Туроператорската агенция „веста Травел“

ЗА НАС

ВЕСТА ТРАВЕЛ

Туристическа агенция

ВЕСТА ТРАВЕЛ е лицензирана за Туроператорска и Турагентска дейност фирма, с екип, който има дългогодишен опит в бранша.
Амбицията ни е да разнообразим и допълним пъстрата палитра от туристически услуги и маршрути.

Искаме да покажем на своите клиенти красотата на българските и световните природни забележителности, величието на историческите обекти, културните паметници и националните традиции. Предмет на дейност е и селският туризъм, с осигурени екзотични преживявания, свързани с местния бит и душевност. Не сме пропуснали и спа-туризма, нито празниците на големите храмови комплекси. Ще се погрижим и за приятното изкарване на вашата почивка – на море или в планината, в някои от най-популярните наши и чужди курорти.

Предлаганите от нас маршрути включват автобусни екскурзии из България и съседните ни страни, както и дестинации до световни и европейски столици, както и до градовете – туристически легенди. Самолетните екскурзии предполагат по-мащабен обхват – от страните на Иберийския полуостров до далечен Тибет.

За чужденците, дошли у нас, ще се постараем да останат очаровани от посещенията на многото известни и не толкова популярни райски кътчета в Родината ни.

Многообразие, удобство, уют и оптимални цени на услугите. На това залагаме във ВЕСТА ТРАВЕЛ. Елате при нас! Обещаваме приятни емоции, конфортно пътуване и незабравими мигове.

Всички подробности ще намерите на сайта ни. Ще видите още нашата визия за модерен туризъм и стройна организация, съчетани с традиционното българско гостоприемство.

Заповядайте да се срещнем и да пътуваме заедно!

ВЕСТА ТРАВЕЛ

Заповядайте да се срещнем и да пътуваме заедно!