ТЪРСЕНЕ НА ОФЕРТА

Тип на офертата:
Вид транспорт:
Дестинация:
Цена до:
В периода от:
В периода до:
ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛ
Категория на хотела:
Местонахождение:
Дестинация:
Веста Травел - ОФЕРТИ   ОФЕРТИ
ЕКСКУРЗИЯ ДО ТЕКИРДАГ
На цена: 230.00 Лева

ТЕКИРДАГ
Маршрут: София-Одрин-Текирдаг-Чорлу-София
Транспорт: Автобус

ЕКСКУРЗИЯ ДО ТЕКИРДАГ

24-26.05.2024

тридневна екскурзия с автобус - 2 нощувки със закуски 
маршрут: София-Одрин-Текирдаг-София

програма:
1 ден – Отпътуване от София в 07:30, автогара Сердика по маршрут Пловдив-Капитан Андреево. Преминаване на граничните пунктове и пристигане в Одрин. Спиране в центъра на града, свободно време за разходка, пазаруване и обяд.
Отпътуване към Текирдаг - перлата на Мраморно море. Текирдаг или Родосто е един от най-старите градове в Мраморно-морския регион на европейска Турция, разположен на северния бряг на морето. На брега на се намира паркът „Мир и свобода“, който е украсен с дървени статуи, алеи и ресторантчета и крайбрежната улица , любимо място за разходки на местните жители и туристите.
Настаняване в хотел в централната част на града. Свободно време за разходка и вечеря. Нощувка.

2 ден – Закуска. Възможност за посещение на къщата-музей на Ференц II Ракоци и църквата „Света Богородица Ревматократиса“, в която са погребани унгарските революционери, заселили се там със своя лидер. Разглеждане на джамията на Рюстем паша , архитектурна забележителност от османския период на града, дело на архитекта Синан от 1553 год., включваща медресе, хамам, библиотека и бедестен с 49 магазинчета. 
Посещение в един от най-големите търговски центрове в района – МОЛ Текира, в който може да се пазарува от десетките магазини. Свободно време. Нощувка.

3 ден – Закуска. Отпътуване от Текирдаг. Посещение на специализиран магазин за спално бельо и други текстилни стоки с марката ''ТАЧ'' към фабриката на "Зорлу холдинг" в района на Чорлу. Отпътуване към граничните пунктове. Пристигане в София, автогара Сердика – вечерта.

Цена на човек, настанен в двойна или тройна стая: 230 лева
цената включва:
*транспорт с туристически автобус 3/4* 
*2 нощувки със закуски в хотел 3* в центъра на Текирдаг
*медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК Уника за лица до 80 год.
*пътни такси
*екскурзоводско обслужване
*посещение на магазин Тач
цената не включва:
*лични разходи
*музейни такси
*доплащане за единична стая: 60 лева
Начин на плащане: 30% от пакетната цена при резервация за пътуването. Доплащане на екскурзията до 10 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи - 7 дни преди датата на отпътуване!

Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания - Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Турция поради: забрана за напускане на страната; невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация - съгласие за пътуване от родителите!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!
Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Веста травел ООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ от ЗД „Евроинс“ АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб“43, застрахователна полица № 03700100004541, с период на застрахователно покритие до 23:59 ч. на 07.06.2024 г. и лимит на отговорност в размер на 25 000 лв.Изпрати на приятел     Резервирай     Договор за организирано пътуване
Допълнителна информация (ЧЗВ):

Каква е валутата, коя е столицата и какъв е адреса на посолството ни в Турция ?

Държава: Република Турция
Официална валута: Турска лира
Столица: Анкара

Посолства:

Посолство на Република България, Анкара, Турция
Бул. "Ататюрк" № 124 Тел.: 0090-312/467 20 71 427-51-42 Факс: 0090-312/467 25 74 Е -mail: bulankemb@ttmail.com

Генерално консулство на Република България, Истанбул, Турция
Истанбул, кв. Улус-Левент бул. "Ахмет Сайгун" № 44 Тел.: 0090-212 / 281 01 14/15/16 Факс: 0090-212 /265-10-11 E-mail: bulgconsul@superonline.com

Генерално консулство на Република България, Одрин

бул. "Талят паша" № 31 Тел.: 0090-284 / 214 06 17 Факс: 0090-284 / 214 84 82 Е-mail: bulkonsedn@ttmail.com Е-mail: bulkonsedn@yahoo.com


Веста Травел - ПИШЕТЕ НИ   ПИШЕТЕ НИ

   5 + 9

Веста Травел - ХОТЕЛИ   ХОТЕЛИ
Веста Травел - КОНТАКТИ   КОНТАКТИ

ВЕСТА ТРАВЕЛ ООД

работно време:
понеделник-петък
10:00-18:00

моб.: +359 888 352 408


facebook: Веста травел
e-mail: office@vestatravel.bg

банкова сметка в лева:
Веста травел ООД
Райфайзен банк
IBAN: BG96RZBB91551005770198
BIC: RZBBBGSF

Веста Травел - АВТОБУСНИ БИЛЕТИ   АВТОБУСНИ БИЛЕТИ

Ако желаете да закупите автобусни билети за страната и чужбина, свържете се с нас на e-mail: office@vestatravel.bg